preloaderlogo asteptati

Strălucire, clasă, caracter.

Strălucire, clasă, caracter.

Eticheta metalică - impune moda.

Descoperă acest nou trend stilistic.

Metalsticker.ro este un nou concept de etichetă, realizată dintr-un aliaj metalic, ce permite reproducerea siglelor complexe din punct de vedere dimensional și grafic, precum și a micro-decorațiunilor subtile, pentru o mulțime infinită de domenii.

Relativ nouă pe piața articolelor promoționale, eticheta metalică este o propunere îndrăzneață, unică, o formă stilistică de mare impact vizual, ce conferă oricărui element grafic, multă strălucire, clasă, caracter.

Dimensiunea etichetei metalice poate varia între 10 mm și 330 mm (lungimea maximă a paginii), deși caracteristică specială a acestui tip de etichetă nu este dimensiunea ei, ci posibilitatea de a reproduce detalii foarte fine, cu foarte mare acuratețe.

Domeniile de aplicare sunt atât de variate încât limita ar putea fi doar imaginația dvs. de la cel mai inovator gadget, dispozitive medicale, la accesoriile din domeniul modei, industria mobilei sau industria auto, electrice, electronice, articole promoționale, peste tot acolo unde designul etichetei metalice poate oferi acest plus de originalitate.

Vreți să descoperiți acest nou trend stilistic?

Încercați să vă imaginați cum eticheta metalică autocolantă vă poate înfrumuseța produsele.

Dacă toate acestea au fost suficiente pentru a vă stârni curiozitatea, vă invităm să solicitați mostrarul nostru (gratuit) de etichete, cu ajutorul căruia veți putea aprecia finețea acestor inovatoare instrumente de marketing. 


  • Creat la: 14-01-2021
COMPLETEAZA EMAILUL TAU